perjantai 10. elokuuta 2012

Vinoranskis strasseilla

Tein siis tällä kertaa vaaleanpunaista ja mustaa sisältävän vinoranskiksen ja koristelin vielä muutamalla pinkillä strassilla ja kukkatarralla. Ihan hauskat, tosin muutamasta kynnestä on jo tarra lähtenyt.
Mulla on kyl nyt inspiraatiot ihan hukassa, olis kiva keksiä joku idea, jonka toteuttaa, mutta ei nyt vaan oo viime aikoina löytynyt, vaikka nettiäkin olen selaillut.
















Tässä suunnilleen viikko sitten kävin paikkakuntani Seppälässä ja alekorista löysin punaisen metallisen kynsilakan, sekä kaksi tarra-arkkia, toisessa kukkia ja toisessa sisiliskoja. En kyllä yhtään tiedä mihin noita sisiliskoja aion käyttää, mutta kun kaupassa vaikutti niin hauskoilta niin päätin napata senkin mukaan. Kaikilla näillä oli hintaa vain 1e/kpl.



Koulukin alkoi jo eilen, kesäloma meni yllättävän nopeasti. Koulunkäynti on nyt ihan erilaista kun muutin 15km päähän koulusta, jonka takia joudun kulkemaan linja-autolla kouluun. En oo koskaan tykännyt linja-autoista ja nyt sellaisella joutuu kulkemaan joka päivä, pöh. Huonosti heräävänä ihmisenä on myös aikaiset herätykset tehneet tiukkaa, kun koulumatkaan menee puoli tuntia enemmän, kuin ennen. No, ehkä tähänkin tottuu.. Jos jostain syystä joudun lakkaamaan kynsiä aamulla, niin on ainakin aikaa kuivatella loppuun kävellessä pysäkille ja istumassa linkussa.

1 kommentti:

  1. Tosi nätit noi kynnet. :) Itekin olen vähän hurahtanut kynsien lakkailuun tässä viimeisten viikkojen aikana. x)

    http://kynsitaidetta.blogspot.fi/

    VastaaPoista