maanantai 23. tammikuuta 2012

Aloitin sitten kynsiblogin

Mielessäni on jo pitkään pyörinyt, viittisikö sitä aloittaa kynsiblogin. Tuntuu, että melkein jokaisella on oma blogi ja kynsiblogejakin on monta sataa kun alkaa niitä etsimään. Kynsilakka ja -koriste kokoelmaani olen kerännyt jo pari vuotta, mutta kun tässä muutama päivä sitten sain äidiltäni kasan nail art -lakkoja, päätin että nyt kun mulla on tarpeeksi kunnon tarvikkeita niin voin näyttää muillekin näitä kynsiäni. Kynsiä olen lakkaillut reilun kaksi vuotta ja taidot jo hieman parantuneet siitä kun aloitin.  Luultavasti tulen esittelemään myös muita ostoksiani ja jos jotain muuta "tärkeää" tulee vastaan. Postailen kerran tai kaksi viikossa, riippuen lakkailu tahdistani ja olenko shoppaillut tai mitään. Kuvien laatu on surkea, sillä omistan 6 vuotta vanhan 5Mpix digikameran ja kännykässäni on myös aivan samantasoinen, mutta ehkä saan jonkunlaisia kuvia. Aion kyllä kahden kuukauden sisällä mennä kaverin kanssa Keskiselle ja aion sieltä katsella jotain vähän parempaa perus digikameraa.

Tässä kuva tämänhetkisistä kynsistäni:















Alla on Wild and Crazyn W251 vaaleanvioletti lakka, kukat on tehty mustalla ja tummanvioletilla nail art -kynällä ja päällä on vielä vaaleanvioletit strassit.

Wild and Crazy on mielestäni paras kynsilakkamerkki, sillä iso 14ml pullo maksaa vain 2.95e ja on peittävää sekä kestävää ja säilyy pidempäänkin kuin 12kk mikä pullossa lukee. Suosittelen kaikille, jotka eivät halua maksaa kamalasti kynsilakoistaan. Olin jo vähän aikaa aivan hukassa kun kyseinen lakkamerkki katosi Seppälöistä muutamaksi kuukaudeksi enkä ehtinyt löytämään mitään "halpismerkkiä" tilalle kun onneksi kyseinen merkki olikin vain uudistanut pullomallinsa ja täysi valikoima löytyy taas Seppälästä.

3 kommenttia:

  1. Kirjoitin monta pitkää viestiä ja kone poisti ne!.. noh aloitin siis lukemaan ja toivon et käyt myös mun blogissa;>

    kynsille.wordpress.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi, mutta kiva kun jo yhen postauksen jälkee innostuit lukemaan! :) Kävin katsomassa blogiasi ja nuo kynnet on kyl tosi hienoja, alan seuraamaan blogiasi ehdottomasti.

      Poista
    2. Mukava juttu, kommentoi rohkeasti vaan, kun ei näytä kukaan uskaltavan..;>

      Poista