torstai 26. tammikuuta 2012

Muutama pieni ostos


Kävin koulun jälkeen Tiimarissa alunperin ideana ostaa vain joku kiva pieni kalenteri joka kulkis hyvin laukussa koulussa ja muuallakin. Sieltä sitten löytyikin hauska minikalenteri, joka on tosi pieni, mutta joka sisältää kaiken tarpeellisen ja ihan sopivasti on myös tilaa kirjoittaa, sillä en omista suurta käsialaa. Lisäksi mukaan tarttui ihastuttava Haisuli -hiirimatto, joka oli alennuksessa vain vähän alle 3e, joten olihan se aivan pakko ostaa. Nykyään tuntuu että aina kun lähtee ulos talosta, varsinkin jos menee kauppaan, niin tulee ostettua jotain aivan turhaa mutta ostohetkellä se on vaan niin pakko saada.

Illemmalla kävin vielä Löytötexissä, sillä sain äidiltäni vinkin että nyt on löyttärissä kynsilakkoja halvalla, ainakin siellä paikkakunnalla. Olihan pakko käydä tarkistamassa tämän käpykylänkin löyttäri ja kun pitkään haahuilin hyllyjen välissä niin osui silmään lappunen: Nämä kynsilakat vain 1e/kpl. Otin ensin käteeni viisi eri väriä, mutta sitten ajattelin "Tarvitsenko näitä kaikkia?" Sitten pakotin itseni luopumaan kolmesta, sillä samalla huomasin että eihän mulla oo käteisenä kun 2e ja korttia en viitsisi käyttää. Päädyin sitten vaaleansiniseen ja puna-violettiin glitterlakkaan kun vaaleansinistä mulla ei tällä hetkellä ole ja glitterlakkoja nyt tulee aina välillä käytettyä, eikä niitäkään mulla ollut ennestään kuin viitisen kappaletta.

Tässä katselin muutamia kuvia kynsistäni ennen viime kesää ja kesän jälkeen ja voi sitä järkytystä millaisiksi huomasin kynteni menneen. Jokainen kynsi oli katkennut tosi pahasti ja syvältä kesän aikana kun olin torilla töissä. No, ainakin viisastuin että ensi kesänä sitten leikkaan suosiolla kynnet lyhyiksi, ettei katkea pahasti, jolloin on vaikeaa alkaa taas kasvattamaan kynsiä takaisin kesän jälkeen. Ajatuskin kynsien lyhyeksi leikkaamisesta kauhistuttaa, vaikka tälläkin hetkellä tuo yksi kynsi on aivan nysä kun pääsi viikko sitten katkeamaan. No, täytyypi tässä vielä talven mittaan lueskella lyhytkyntisten blogeja, sieltä varmaan saan jo pientä inspiraatiota omien kynsieni lakkaamiseen.

Vielä tähän lopuksi: Kamerani sekosi! Ei suostu enää yhdistämään koneeseen vaikka yritin kahdella eri USB-johdolla. No, nytpä sain vielä toisen ja paremman syyn ostaa uusi kamera lähikuukausina.


2 kommenttia:

  1. Mukavat lakat! Minä en olisi kyllä saanut määrää pysymään kahdessa jos kyseessä oli 1e/kpl kynsilakat;)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin kyl vähän tiukkaa teki, mutta kun ei rahaa ollut mukana kuin toi 2e niin sitten oli vähän pakko luopua muutamasta. Ajattelin kyl mennä ehkäpä huomenna uudestaan katsomaan, josko tarjous ois vielä voimassa.

      Poista