torstai 5. huhtikuuta 2012

Pieleenmennyttä ja yksinkertaista

Joo nyt ei oo tullut kauheesti lakkailtua kynsiä kun on ollut kiireitä ja laiskottanut. Pari päivää sitten lakkasin kynnet, jotka meni aivan pilalle ja poistin ne heti seuraavana aamuna. Tässä on kuva pieleen menneistä kynsistä, idea oli ihan jees mutta toteutus vähän pissi.




Näiden tilalle sitten lakkasin vain punertavalla hololakalla, kun en jaksanut mietiskellä mitään monimutkaisempaa. Peukkuihin lisäsin vaaleanpunaiset strassit "yksityiskohdaksi". Toi essencen lakka on kyl tosi kiva, aion käyttää varmaan kesällä enemmän kun pääsee olemaan auringossa ilman lapasia.

Käväisin eilen Seppälässä. Olisin ostanut päällyslakkaa, mutta ei ollut lemppariani Wet n Wild läpinäkyvää lakkaa eikä ollut toiseltakaan Seppälän lakkamerkiltä läpinäkyvää lakkaa, pöh. Seppälästä kuitenkin tarttui mukaan alennuksessa ollut pöllösormus. Maksoi vaan 2.5€, joten ei tyhjentänyt rahapussiani paljoa, mikä oli ihan hyvä sillä tiedossa olis parin viikon päästä matka eduskuntaan Helsinkiin ja siinä samalla 3 tuntia aikaa shoppailla. Epäilen kuitenkin että puolet ajasta menee siihen että eksyn jonnekin. Toukokuun lopulla ois sit tiedossa matka Tampereelle, josta ei tosin kauheesti tietoa vielä, mutta mennään kai Ideaparkiin ja Ikeaan, joten sielläkin pari tuntia varmaan aikaa shoppailla.


Tänään alkoi kivasti pääsiäisloma, pitäisi varmaan lakata jotkin pääsiäiskynnetkin jos sais jonkun inspiksen. Kindereitäkin voisi vielä tänään käydä ostamassa, jos vaikka muutama Barbapapa tulis lisää kokoelmaani, johon tosin kuuluu vielä vain kaksi kappaletta Barboja.

2 kommenttia:

  1. Oii tykkään molemmista kynsistä:) Eikä noi mitään pilalla ole noi ekat:o

    Mun blogissa sulle kaksi tunnustusta, jos et ole saanut niitä!:)

    VastaaPoista