maanantai 16. huhtikuuta 2012

Saatua & Ostettua

Olin pääsiäislomalla viikko sitten äitini luona ja sain sieltä jos jonkinlaista tavaraa. Sain 12 kautta Simpsoneita, joista olenkin katsonut jo 4.. Avonin kaksi huulipunaa, Yves Rocherin ripsivärin, suihkugeeliä, korun, Dermosilin hoitoaine ja shampoo näytteet, Avonin hajuvesinäytteen, Blistexin huulirasvaa, perhoskuvioidun valkoisen viikonloppukassin, joka sopii loistavasti leirikassiksi, luomiväripaletin, jossa myös huulikiiltoja jne ja vielä 1/3 pakettia Jenkki twisted purkkaa, joka on hyvää, mutta josta lähtee nopeasti maku.


Lisäksi sain tälläisen maailman söpöimmän ketun, joka on joku suklaamunayllätys, mutta aivan ihanan suloinen.


Sitten ostin itse Harry Potterista elokuvaboxin, jossa on kaikki leffat, hintaa oli 49,95e
Sitten sain vielä neljä kynsilakkaa. Inglotin vaaleanvihreän, Luminellen tummanpunaisen, Ccuk:n diamond glossin oranssin ja Saffron Londonin sinertävän glitterlakan.










Tänään sitten olin eduskuntaretkellä. Valitettavasti maanantaisin ei kuulemma ole ollenkaan mitään istuntoja, joten ainoa kenet nähtiin oli yksi siivoja. Siivoojia siellä tosin kuulemma on 35. Olisin niiin paljon halunnut nähdä Timo Soinin mutta ei sitten... Shoppailla kuitenkin ehti 4 tuntia, mutta vaatetarjonta oli mielestäni surkea Forumissa, mutta jotain kuitenkin mukaan tarttui.

 Kicksistä löysin lasiviilan, joka maksoi 10.50e, sekä Dependin lakkoja kaksi kappaletta. Mintunvihreän nro 054 ja kynnenkovettajan, 3e/kpl. Cubuksesta myöhemmin bongasin tarjouksen 2kpl 3.90e ja oli sitten pakko ostaa vielä päällys- ja aluslakka. (Älkää välittäkö taustalla näkyvästä barbapapasta)
Cubuksesta löysin myös toppeja, tarjouksessa ota 3, maksa 2. Ostin sitten valkoisen, harmaan ja mustan topin ja hintaa tuli 19.90e


H&M:ltä ostin 10kpl ponnareita, kun ne tuntuu aina hukkuvan jonnekin, josta niitä ei koskaan löydä sekä 6kpl hedelmäkorviksia, hintaa oli 3.95e






H&M:ltä löytyi myös musta neule, joka on sellainen joka ei mee mitenkään kiinni, vaan jää auki "roikkumaan", en oikein osaa selittää, mutta kuitenkin.. Hintaa tällä oli 14.95e.





Lisäksi ostin H&M:ltä mustan tekonahkaisen pienehkön laukun, jossa on päällystaskun vetoketjussa tupsut. Tälläistä oonkin etsinyt pitkään ja nyt löytyi hyvä, eikä hintaakaan ollut kuin 14.95e











2 kommenttia: