sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kärsinyt lakkaus

Lakkasin nää kynnet joskus keskiviikkona tai torstaina ja nyt aloin ihmettelemään kun ei olekaan postausta ja sitten muistin että enhän edes ottanut kuvia saati laittanut tänne! Nappasin sitten pikana jonkun kuvan ja tulin tänne, lakkaus jo hieman kärsinyt, mutta huomenna lakkailen varmaan uudet.
En viitsi laittaa suurta kuvaa kun on jo lohkeillut ja näyttää hirveältä. Käytin Rimmelin vaaleankeltaista sitruunan hajuista lakkaa. Ei mielestäni kauhean laadukasta, sillä alkaa rakoilemaan ja tulee tosi epäsiisti lopputulos vaikka lakkaisi ihan "oikealla" tavalla. Päälle laitoin muutaman kukkafimon, joista tuli vähän liian paksuja ja joista on jo irronnut palasia ja alkanut irtoamaan muutekin kynnestä. Olisi tosiaan jo korkea aika lakata uudet kynnet, mutta vasta sitten huomenna.


Ostin tässä vapunaattona punaiset tennarit Seppälästä, kun huomasin että ulkona on +10 eikä mulla oo kun talvikenkiä. Kenkäkauppa oli jostain syystä kiinni, joten Seppälästä löytyi sitten nämä hintaan 14.95e. Olen aina ollut huono solmimaan kengännauhoja, joten ne ei tässäkään kuvassa ole kovin kauniisti.
Samalla reissulla huomasin, että lemppari kirkasta lakkaa on taas tullut. Hintaa 3.95e ja mielestäni ihan tarpeeksi hyvänlaatuista.

Ajattelin tässä, että kun haasteita ja tunnustuksia mulle on kerääntynyt muutamia niin toteutan ne nyt seuraavan viikon aikana. Toivottavasti edes muistan, että mitä mulle on heitetty että tulee kaikki toteutettua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti