tiistai 1. toukokuuta 2012

Vihdoin taas tekstiä

Nyt ei oo tullut pitkään aikaan kirjoitettua tänne yhtään mitään. (teko)syinä ovat mm. kokeiden ja läksyjen paljous, työt ja harrastukset ja muut menot ja viikonloppuna oli vielä isoskoulutusleiri. Nyt kuitenkin alkaa kaikki olemaan lopussa, harrastuksista enää yksi menossa, kokeita on edessä vielä jonkin verran, mutta kahden viikon päästä nekin on ohi ja neljän viikon päästä sitten loppuu koulukin.
Olen tässä kuitenkin kolmet kynnet ehtinyt pikaisesti lakkailemaan vaikken niitä ole tänne ehtinyt postaamaan.

Lakkasin tällaiset ruusukynnet, tosin ei kyllä näytä nuo väkerrykset kovin paljoa ruusuilta, mutta yritys oli hyvä. Keskisormesta lakka olikin jo ehtinyt lohkeamaan ennen kuin muistin ottaa kuvan.


Sitten lakkasin tälläiset hyvin pikapika kynnet, viininpunaiset ja sitten pari tuollaista satunnaista hopeaglitter viivaa. Oli muistaakseni kovin pilvinen ja pimeä päivä, joten en saanut pelkän lampun avulla erottumaan noita viivoja kovin hyvin.

Sitten lakkasin vielä tällaiset vaaleanvioletit kynnet, joihin lisäsin kulmiin strassit ja kärkiin vielä tummanviolettia glitterlakkaa.







Nämä olen ehtinyt tässä reilun kahden viikon aikana väsäämään. Toivottavasti nyt löydän enemmän aikaa tälle blogille ja kynsien lakkailulle. On monta haastetta ja tunnustusjuttua rästissä, ehkä ehdin nekin tekemään tämän kuun aikana..

2 kommenttia: