tiistai 14. helmikuuta 2012

Eläinmanikyyri

Eilen lakkasin ystävänpäiväkynnet, mutta niistä tuli aivan kamalat, joten lakkasin tänään uudet kynnet.

Ajattelin lakata tällaiset eläinkuosikynnet. Osa vähän meni pieleen, mutta ei se haittaa. Kynsissä siis: leopardi, seepra, tiikeri, kirahvi ja lehmä. Vähän erilaisia eläimiä keskenään, eikä kaikista välttämättä tunnistaisi ilman että kertoisi, mutta ihan hyvät nää on. Oranssi näyttää kuvassa vähän punaisemmalta kun oikeasti on. Toi nimettömän kynsi häiritsee vähän kun ei vieläkään ole kasvanut kunnolla, mutta ehkä se siitä pikku hiljaa kasvaa.
Tähän lakkaukseen sain idean joskus kauan sitten jostain kuvasta, ja yritin etsiä sitä palauttaakseni mallin mieleeni, mutta kun 10 minuutin googlettelun jälkeen en kyseistä kuvaa löytänyt niin päätin sitten muistella ja tehdä aivan itse ja ihan hyvin muistinkin.

Mulla ei nyt oikein muuta juttua ole, joten tästä tuli hieman lyhyt, mutta ehkäpä sitten ensikerralla tulee enemmän juttua.

6 kommenttia:

  1. Kiva lukea jonkun muunkin uuden blogikirjoittajan kynsiblogia :) Mäkin olen vasta tän kuun alussa alkanut bloggaamaan. Kivat eläinkuosit ja tykkään blogisi ulkoasusta :)

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei painoin vahingossa poista vaikka piti painaa vastaa! Voi että, anteeksi ei ollut tarkoitus :D Mutta joo, kattelin niitä cutepolishin youtube videoita ja varmaan se video ehkä oli se kuva mitä hain. Pahoittelen vielä kommenttisi poistamisesta vahingossa!

      Poista