tiistai 21. helmikuuta 2012

Muffinssikynnet

Viime viikonlopun olin lastenleirillä taas isosena ja luulin jo etten selviä täysjärkisenä, mutta kyllä siitä onneksi selvittiin.Eilen myös leivoin laskiaispullia, jonka jälkeen ei jäänyt aikaa, joten, en ole ehtinyt lakata kynsiäni ja lakat olivatkin jo lohkeilleet pahasti.

Mutta asiaan. Tänään lakkasin tällaiset muffinssikynnet. Ihan söpöt tuli, toki toteutus olisi taas voinut olla parempi. Pääsin kokeilemaan ekaa kertaa sellasia minihelmiä, ihan hauskoja ovat, mutta aika ikävästi niistä leviää väriä kun laittaa päällyslakkaa. Joku viisaampi toki varmaan osaisi selvittää tämän ongelman, mutta itse en jaksa miettiä mikä ratkaisu värin leviämiseen olisi, kun ei se haittaa kovin paljoa. Kynnet oli yllättävän helpot ja nopeat tehdä, aikaa meni puolet siitä mitä olin kuvitellut.

Sitten vielä lisää eikynsiinliittyvää: Lukion ainevalintakortti. Aivot sotkeutuvat joka kerta kun sitä vain ajatteleekin, puhumattakaan jos sitä alkaa katsomaan ja miettimään. Nyt siis pitäisi siis alkaa näitä ekan vuoden valintoja miettimään, onhan tässä kolme viikkoa aikaa ja apua saa opolta hiihtoloman jälkeen, mutta kyllä sitä tulee mietittyä aika paljon jo nyt. Mulla on kaksi tai kolme vaihtoehtoa, mitä teen lukion jälkeen, enkä vielä tiedä mihin niistä päädyn, joten se vaikeuttaa syventävien ja soveltavien kurssien valintaa. Ainoat mitä en missään tapauksessa tule tarvitsemaan ovat uskonto ja maantieto, joten kyllä niitä aineita aika paljon jää mietittäväksi. No, ehkä saan valittua kolmessa viikossa hyvät valinnat.

1 kommentti:

  1. I H A N A T!:D kohta mun on siis _pakko_ tehdä itsekin muffinssit kun kaikilla on;)

    VastaaPoista