tiistai 28. helmikuuta 2012

Ampparikynnet

Ihanaa, talviloma. Tänään mun piti mennä hiihtämään, mutta kun heräsin kello 13 ja ajattelin katsella yhden jakson Housea, mutta sitten jotenkin katsoinkin 4 jaksoa ja lopulta kello oli jo neljä enkä jaksanut lähteä enää hiihtämään, joten päätin lakata kynnet.


Lakkasin tällaiset ampiaiskynnet, ihan söpöt tuli, vaikka keskisormesta tuli vähän outo ja ehdin tökkäämään sen johonkin, joten lakka meni ryttyyn. Täytyy kyllä sanoa, että onneksi ei sentään ulkona näitä kamalia otuksia vielä ole.
Käytin ekaa kertaa Löytötexistä ostamaani euron maksavaa sinistä lakkaa, mikä oli peittävyydeltään tosi hyvä, mutta haju oli jotain aivan hirveää. Ei sillä, että kynsilakat yleensäkään tuoksuisi kovinkaan hyvältä, mutta tän kohalla yritin olla hengittämättä puolet ajasta mitä lakkaamiseen kului aikaa. Lakan päälle laitoin sitten vaan ampparifimot molempiin peukaloihin.

Huomenna pitääkin herätä jo aikaisemmin, kun lähden mummolaan muutamaksi yöksi. Mummo lupas viedä mut Tampereelle shoppailemaan, mikä onkin ihan hyvä juttu kun alkaa vaatekaappi taas näyttämään tyhjältä kun muutama vaate on mennyt rikki. Hakusassa olis myös korviksia ja muutama tietyn värinen kynsilakkakin mitä en ole tältä paikkakunnalta löytänyt, joten toiveissa olis että Tampereelta löytyis, onhan siel tosi paljon isompi valikoima kuin täällä. Mummo ei tosin lakkoja tai koruja maksa, mutta otan pari kymppiä mukaan jos satun löydöt tekemään.

2 kommenttia:

  1. Jotkut lakat todella haisevat pahalle..:S Mulla on tällähetkellä ainakin yksi La Femme lakka joka on ihan karmeen hajunen:D

    Mut kauniit kynnet oot silti saanut aikaiseksi! Miten toi amppari on toteutettu?=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amppari on siis fimo, unohdin kirjoittaa sen tohon tekstiin, mutta lisäsin nyt kun kysyit :D

      Poista