lauantai 3. maaliskuuta 2012

Vaatteita, kenkiä ja pari kynsilakkaa

Olin siis muutaman yön mummolassa ja mummo vei mut shoppailemaan Tampereelle. Mukaan tarttuikin ihan kivasti vaatteita ja kahet kengätkin.

Löysin siis mustat normi nilkkurit Citymarketista ja hintaa oli vaan 14.90e. Toiset kengät on vuorelliset talvitennarit, jotka on tosi hyvät jalassa ja lämpöset. Kivan värikkäät ovat, mutta ainoastaan häiritsee toi ihmeellinen kuvio tossa sivussa ja se, että kengät on vähän väljät, kuten kuvastakin huomaa että kokoeroa nilkkureihin on yhden koon verran. Otin kuitenkin, kun oli -70% ja hintaa jäi 8.95e.
Lindexistä ostin musta-valkoisen 3/4 hihaisen raitapaidan, jossa kivat yksityiskohdat hihoissa, hintaa oli 12.95e.
H&M:stä löysin ihan kivat tummansiniset perus pillifarkut, jotka ei ollut niin kapeat kuin yleensä käytän, mutta tuo kivaa vaihtelua vähän "leveämpi" malli. Kuvaa en jaksanut ottaa kun niin vaikee nähdä kuvasta että minkä malliset ne on. Farkutkin oli alennuksessa -25% ja hintaa jäi 29.95e.

Cubuksessa oli tarjous kaksi neuletta 29.90e ja päätin tarttua tarjoukseen. Otin punaisen v-aukkoisen pitkän neuleen ja valkoisen normineuleen (saa nähdä kauanko pysyy puhtaana, en varmaan uskalla syödä se päällä..). Cubuksessa oli myös Dependin kynsilakoista tarjous 2kpl 3.90e, joten päätin tarttua siihenkin tarjoukseen ja ostin kuvan väriset lakat. Myyjä kertoi, että lakat on hyviä ja peittäviä, täytyy tässä lähipäivinä kokeilla, puhuiko myyjä totta. Dependin lakoista oon kyl kuullut ja lukenut hyvää palautetta, itse en ole koskaan kaupassa törmännyt näihin lakkoihin, joten ei ole sen takia tullut vielä ostettua ainuttakaan.

Shoppailun lisäksi leivoin pappani kanssa pullia, joista tuli tosi hyviä. Lisäksi täyttelin sudokuja ja katselin telkkaria kun mummolassa oli aika tylsää. Telkkarista tuli yks ilta Scream 3, jonka jälkeen oon taas pimeellä pelännyt sitä puukko tyyppiä, niin kuin  kaikilla edellisilläkin kerroilla kun olen Screameja katsonut. Silti, ihan hyviä leffoja ne on ja sopii mulle kun en kestä katsoa kovinkaan pelottavia leffoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti