perjantai 16. maaliskuuta 2012

Ihana synttärilahja, osa 1.

Sain eilen synttärilahjani äidiltäni, jonka hankintaan oli myös osallistunut muitakin. Synttärilahja sisälsi kynsilakkoja ja paljon erilaisia glitterhileitä, fimoja ja vaikka mitä. Tämän takia minun oli pakko siistiä ja järjestellä kynsilaatikkoni, jotta lakat ja muut mahtuisivat paremmin. Kesti noin tunnin kun pesin koko laatikon sekä putsasin lakkapullot ulkoapäin ja tarvittaessa kierteetkin. Otin myös erilleen parhaat päivänsä nähneet lakat. Nyt on kivan siisti kynsilaatikko. Mutta ajattelin nyt sitten esitellä tämän super ihanan lahjan sisältöä.
Tässä ekassa osassa esittelen kaikki saamani kynsilakat.


Sain viisi Avonin lakkaa. Kaksi Avon nailwear pro -lakkaa. Vaaleanvioletin, nimeltään loving lavender sekä todella tummanvioletin, nimeltään night violet.






Avonilta sain myös kolme Colortrend -lakkaa. Korallin värisen Party Girl -lakan, ihanan vaaleanpunaisen Iced Champink -lakan sekä tuollaisen violettivaaleanpunainenruskea sekoitus lakan, jonka väriä en osaa kuvailla, nimeltään Freezing.


Hologrammilakkoja sain viisi. Evelinen Holografic Shineltä kaksi: vaaleanpunertavan numero 410 ja hieman tummemman punaisen numero 413.
Essenceltä sain kaksi Glam rock -lakkaa. Punertavan Pink punk -lakan ja harmahtavan Gothic girl -lakan.


 Sitten sain Teeez -merkkisen sinisen hologrammilakan, Maybellinen MNY my VARNISH tummanvihreän kynsilakan, sävy 757 sekä Catrice cosmeticsin vaaleanvihreän 240 Sold Out For Ever -lakan.






Sain myös Casuellen harmaan, hieman kimaltelevan lakan, joka on hämäävästi sinisessä pullossa, joka tosin kuvassa heijastaa aika pahasti. H&M:ltä vaaleanruskea Taupe -lakka ja China Glazelta jännän turkoosi Turned Up Turquoise  -lakka.




Yes Lovelta sain kultaisen glitterhilelakan sekä punaisen kimaltelevan lakan.


Tässä oli kaikki ihanat lakat, mitä sain. Esittelen toisessa osassa sitten kaikki koristelujutskat, kun muuten tästä olisi tullut aivan liian pitkä.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat lakat oot saanu!!!

    Nuo hololakat on niin ihania, ainakin noi Evelinen siis 8) Onko essencet mistä ostettu tiedätkö? Siis että onko ne ulkomailta vai saako tota merkkiä suomestakin.o?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyl tiiä mistä on ostettu, mutta voin joku päivä yrittää kysellä :)

      Poista