lauantai 17. maaliskuuta 2012

Ihana synttärilahja, osa 2

Joo eli nyt esittelen tämän ihanan synttärilahjani toisen osan, eli koristelujutut. Purkit heijastaa aika pahasti ja väritkin on vähän vääristyneitä, mutta olin laiska enkä jaksanut irrottaa kaikista kansia jotta olisi tullut selkeämpiä kuvia.

Ekaks esittelen glitterhileet. Eli sain vaaleanviolettia, tummanvihreää, tummanpunaista, hopeaa ja vaaleanpunaista pientä glitterhilettä. Sain myös keltaisia ja tummanpunaisia sydänpaljetteja sekä kultaisia ja oransseja tähtipaljetteja.

Sitten paketissa oli setti isompia hileitä. Väreinä pinkki, vaaleanpunaisen ja violetin yhdistelmä eli väri jonka nimeä en tiedä, vaaleanvihreä, tummanpunainen, vähän vaaleampi vaaleanpunaisen ja violetin yhdistelmä jonka nimeä en tiedä, turkoosi, vaaleanvioletti, kultainen, valkoinen, oranssi, hopea ja punainen.

Sitten löysin paketista tikkuhileitä keltaisena ja vihreänä. Lisäksi sinisiä ja hopeisia sydänstrasseja, sinisiä normaaleita pieniä strasseja ja hopeisia pyöreitä paljetteja.






Sain myös kiekollisen strasseja ja kiekollisen söpön värisiä helmenpuolikkaita.




Kynsiteippejä sain kolme eriväristä. Mustan, valkoisen ja erittäin kiiltävän hopeisen. 
Fimopötköjä sain 29 kappaletta + leikkurin. Ihan hyvä, että on paljon erilaisia ja vaikka osa onkin samanlaisia, niin niille kyllä tulee käyttöä ja näin ekoilla kerroilla varmaan onnistun leikkaamaan osan niin huonosti, ettei niitä voi käyttää, joten osa pötköstä menee harjoitteluun.



Kaiken tämän lisäksi sain myös Avonin vartalorasvaa ja jalankuorinta aineen sekä roll-on tuoksun. Four Reasons hiuspuuterin sekä Yves Rocherin käsirasvaa. En ole ehtinyt kokeilla vielä muita kuin tuoksua ja käsirasvaa, mutta ne ainakin on ihan loistavia.

Ja kirjoitan vielä tähän lopuksi kiitokset lahjaan osallistuneille, koska epäilen, että te luette tätä! Eli suuren suuri kiitos äitille ja kaikille lahjaan osallistuneille! :)

1 kommentti:

  1. Hei onko ulkoasu muuttunut?:) Tykkään tästä enemmän kuin entisestä;) Hyvä hyvä!

    VastaaPoista