sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Taas pilkkuja

Oon nyt innostunut näköjään pilkuista kun päätin lakata tälläiset keväisen väriset pilkkukynnet. Samalla tuli testattua kolmea uutta lakkaa, tota vaaleanvihreää, vaaleanviolettia ja vaaleanpunaista, jotka näyttää kyl ihan kivoilta kynnelläkin, eikä vain pullossa. Vähän tyhmään kun valkoiset pilkut ei oikein näy tosta vaaleankeltaisesta, mutta en sitä osannut ajatella lakatessa, mutta muuten kyl aika samanlaiset kuin ajatus oli päässäni.

Vaikka värit on tollasia hempeän keväisiä, ei kyllä ulkona vieläkään näytä keväältä. Lunta vaan sataa lisää, vaikka sen pitäis sulaa +10 asteessa, josta voi vaan haaveilla. No, ehkä ne lämpösemmät ilmat sieltä kohta tulee.


Laitan tähän viel kuvan varpaankynsistä, jotka lakkasin suunnitelematta kun huomasin jonkun tosi vanhan kynsitarra-arkin, jota en edes muistanut. Arkissa oli tollasia kaloja jäljellä jotain 10 kpl, joten päätin vaan lakata varpaat sinisellä hololakalla ja laittaa noi tarrat siihen päälle, ihan vaan testatakseni pysyykö niin vanhat tarrat enää kynsissä ja kyllähän ne pysyi. Nyt varpaissani siis uiskentelee muutamia söpöjä pikkukaloja. Varpaiden lakkaaminen (ja kuvaaminen) on kyllä aina tosi vaikeeta koska varpaani harottavat ties mihin suuntaan ja lähtevät liikkumaan itsekseen kun yritän pitää niitä paikoillaan..

2 kommenttia:

  1. Itsestään liikkumaan lähtevät varpaat voivat olla kyllä aika haastelliset. Niin lakatessa kuin kesäsandaaleissa.
    Ihanat hempeät kevätkynnet,tykkään =)

    VastaaPoista