tiistai 6. maaliskuuta 2012

Vaaleanpunaista ja pinkkiä

Kokeilin eilen uutta vaaleanpunaista Dependin lakkaa ja siitä kyllä tuli yks suosikeistani. Lakka on tosi peittävää ja kuivuu nopeesti. Lakka ei haise niin voimakkaasti kuin useimmat lakat. Pienenä miinuksena on se, että lakkaa pitää osata levittää tosi tasaisesti tai muuten saattaa jäädä vähän epäsiisti lopputulos niinkun mul nyt ekalla kerralla kävi kun oon tottunut siihen, että ei se nyt niin tarkkaa oo. Mutta joo, ehdottomasti aion ostaa lisää Dependin lakkoja jos niitä vaan jostain löydän.

Kun olin lakannut eka vain vaaleanpunaisella ja katsoin kynsiäni ja ajattelin, että näyttää vähän tylsältä. Siksi päätinkin kokeilla laittaa pinkkejä glitterhileitä ja ihan kivat niistä sit loppujen lopuks tuli. Vähän raja jäi epätasaiseksi, mutta eipä se mitään haittaa. Tykkään tosta miten toi hile kimaltelee tietyssä valossa.

Vielä lopuksi: Jee, sain lukion ainevalinnat tehtyä ekalle vuodelle, nyt on niin paljon rennompi fiilis kun ei siitä tarvii ottaa stressiä. Huomenna olis viel opon tunnilla sinne lukioon hakeminen jäljellä, mutta onneks siit ei tarvii stressata kun tänne lukioon pääsee kaikki jotka haluaa.

1 kommentti:

  1. Vaaleanpunainen/pinkki on aina ollut mun heikko kohta ja tykkään näistäkin kynsistä hirmuisesti!:D

    VastaaPoista