sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ostoksia Keskiseltä

Joo eli tänään olin Keskisellä ja rahaa meni 111.80e. No, tarttuihan sieltä aika paljon tavaraa mukaan ja melkein kaikki oli tavallaan tarpeellisia.

Ekana esittelen kaikki ei-kynsihommelit:
Ostin erittäin kuiville ja koville jaloilleni tuollaiset jalanhoitohommelit eli jalan hankausaine ja jalkavoide. Hintaa molemmilla oli 1e/kpl. Löysin ihanan Herbinan vadelman tuoksuisen suihkugeelin ja kaupan päälle sain Herbinan kosteusvoiteen. Näiden lisäksi koriin etsi tiensä Lumenen kevyesti päivettävä vartaloemulsio. Tulee tarpeeseen loppukeväästä ja alkukesästä kun olen edelleen kalkkilaivan kapteeni kun muut ovat jo alkaneet ruskettumaan, nyt saan hieman väriä luonnollisennäköisesti purkista. Hintaa oli vain 2.95e. Näiden lisäksi kuvasta puuttuu viiden kappaleen paketti söpön värisiä sukkia.

Sitten ostin Serranon perheen 1. tuotantokauden. Tämän ostin siksi koska Keskiseltä oli loppunut kovasti haluamani ja etsimäni Prison Break: The Final Break -leffa ja tämä harmitti minua kovasti ja päätin, etten tyhjin käsin dvd-osastolta lähde. Tykkään muutenkin katsella sarjoja ja mietin pitkään Aavekuiskaajan ja Serranon perheen välillä, mutta päädyin Serranon perheeseen. Lisäksi ostin Maybellinen Fit me puuterin, mikä vaikuttaa ihan hyvältä. Lumenen peitepuikko oli halpa, maksoi 2.90e, mutta oli kyllä suuri pettymys. Ei peitä näppyjä oikeastaan lainkaan, vaikka laittaisi monta kerrosta. Ehkä pieniin punaisiin alueisiin tehoaa, mutta tästä ei kyllä ole paljon iloa. Lumenen silmämeikin pohjustusvoide vaikuttaa tosin ihan hyvältä, sattui olemaan tarjouksessa vain 4.95e. Näiden lisäksi mukaan tarttui Ahavan kabuki. Maksoi 19.95e, mutta vaikuttaa laadukkaalta. Ostin myös kameralaukun, sekä kaksi levyä OnnenTähti suklaata, joka on varmaan oikeasti normi Pandan maitosuklaata.

Näiden lisäksi ostin kaverilleni synttärilahjaksi kynsitarroja, mustan graffittilakan, keltaisen Lumenen lakan ja vaaleanpunaisen Mavalan lakan. Hintaa näille tuli yhteensä 9.35e, mikä ei mielestäni ole kovin paljoa. Aion ostaa ehkäpä vielä jonkun neljännen kynsilakan ja karkkipussin. Ja tietysti teen itse hienon kortin. En malta odottaa, että saan antaa lahjan kaksi viikkoa nuoremmalle kaverilleni, jolla on synttärit ihan tämän kuun lopussa.


Itselleni olisin löytänyt enemmänkin kynsilakkoja, mutta kaiken muun takia rahani olivat jo aivan lopussa ja piti säästää 6 euroa junalippuunkin. Ostin kuitenkin Mavalan harmaan lakan, joka oli tarjouksessa vain 1.95e, sekä punaisen graffittilakan, jolla oli hintaa vain 2.95e. Meinasin ostaa Konad setin, mutta koska rahani todellakin olivat aivan lopussa, en sitäkään voinut ostaa. No, ehkäpä joku toinen kerta.

Reissu oli ihan kiva, tuli syötyä maha täyteen kahdesti. Ensin erittäin hyvällä hampurilaisaterialla sekä toiseen kertaan Spice Icen suklaa kuumalähde jäätelöllä. Junaan kyllä meinasi tulla kiire. Tällä kertaa juna olikin kaksi minuuttia ajoissa (miten tää voi olla mahdollista!) ja tulimme kaverin kanssa asemalle juuri kun junan valot tulivat näkyviin mutkan takaa. Onneksi kuitenkin ehdittiin, olis ollut turhan pitkä kävelymatka kotiin.

Toisin kuin blogin nimi kertoo, tässä olikin vain vähän kynsiin liittyvää ja paljon muuta, mutta ensikerralla sitten pelkkää kynsiasiaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti