tiistai 20. maaliskuuta 2012

Raitoja

Eilen mietin, millaisiksi lakkaisin kynteni ja päädyin tällaisiin raitakynsiin, jotta pääsen kokeilemaan kynsiteippiä. Kuvasta tuli vähän tollanen huono kun kamerasta on patterit lopussa enkä oo muistanut ostaa uusia, joten en uskaltanut ottaa montaa kuvaa ettei käy niin että patterit loppuu enkä saa yhtään kuvaa tänne.
Eli lakkasin raidat Lumenen mustalla kimallelakalla, harmaalla Golden Rosen hololakalla ja Lumenen valkoisella lakalla, jonka päälle laitoin jotan miss Selenen valkoista hilelakkaa, mutta se ei näy kunnolla edes luonnossa, puhumattakaan kuvasta. Kahteen kynteen laitoin kolme strassia, jotka kuitenkin meni minne sattui kun eivät millään suostuneet menemään sinne minne olisin halunnut. Sitten laitoin raitojen väliin hopeista kynsiteippiä. Tuli ihan kivat, ainoo että noi strassit ottaa päähän kun ne meni miten meni.

Muokkasin vähän tota ulkoasua kun oli niin pikaisesti tehty se aikaisempi. En nytkään ole täysin tyytyväinen, mutta kun en ole kovinkaan viisas tietokoneiden ja netin kanssa, niin en tämän parempaa osaa tehdä..

5 kommenttia:

  1. Hienot lakkaukset!::) Mäkin oon testaillu teipit vasta kerran. Se leikkaaminen oli vähän hankalaa kun ei oikein tiennyt leikkaako sitten kun on laittanut kynnelle vai ennen..:D

    TylyMuija: Teippi pysyy ihan teippinä:D ja siis kun laittaa päällyslakkaa niin mulla ei alkanut ainakaan repsottelemaan reunoilta, mutta joiltakin oon semmosta kommenttia kuullut et repsottelis reunoilta:) Muuten mä ainakin tykkäilin teipeistä!

    VastaaPoista
  2. Joo, tiedän mitä teippi on =O..mutta lähinnä mietin pysyykö teippi hyvin,vaatiiko päällyslakan yms?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä laiton sillai yhen kerroksen päällyslakkaa ja pysyny ihan hyvin ainakin tähän mennessä, paitsi yhestä kynnestä lähti toisen teipin sellane päällimmäinen läpinäkyvä kerros repsottamaan ja piti repiä se irti mut muuten ihan jees.

      Poista
  3. ^^ Niin arvelinkin, mutta kerroinpahan senkin kun kysymys oli niin 'avoin' :D Mullakin repsotti pari tommosta kirkasta pätkää, jotka revin irti mut se itse teippi kyllä pysy hyvin päällyslakan avulla=)

    VastaaPoista