keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kukkia

Tänään päätin lakata kukkakynnet näin kevään kunniaksi. Ihanaa, kun aurinko taas paistaa ja tiet alkaa sulamaan. Tänään oli tosi upee keli, vaikka ei auringon takia häikäistyminen olekaan kaikkein mukavinta. Tänään vietin myös synttäreitä. Tai no, en niitä oikeastaan mitenkään viettänyt mutta olihan ne sillai päivässä mukana.

Kokeilin ekaa kertaa tota vaaleanviolettia Dependin lakkaa, mikä osoittautui ihan kivaksi lakaksi, tosin ei niin kivaksi kuin vaaleanpunainen oli. Kukat tein tummanvioletilla nail art -lakalla. Ai että rakastan noita nail art -lakkoja kun niillä saa niin helposti ja nopeasti tehtyä tollasia yksinkertaisia juttuja! Sitten päälle lisäsin vain tollasia kullankeltaisia strasseja. Ne näyttää vähän isoille, mutta on silti ihan kivoja, ainakin kukat on kivemman näköset noilla strasseilla kuin ilman.

Ärsyttää kun en oo vieläkään saanut aikaiseksi siivota mun kynsilaatikkoa, olis jo korkea aika puhdistaa kaikkien kynsilakkapullojen kierteet ja siistiä ulkoapäin kun olen joskus onnistunut saamaan lakkaa pullojen ulkopuolellekin. No, ehkäpä joskus ensi viikolla jaksan alkaa käymään pulloja läpi.

2 kommenttia: