lauantai 10. maaliskuuta 2012

Pilkkuja

Tänään katselin mun kynsitarvikelaatikkoa ja ajattelin, kuinka sekainen se taas on ja että pitäisi varmaan tehdä sille kevätsiivous. Nyt en sitä kuitenkaan jaksanut alkaa järjestelemään ja putsailemaan, vaan teen sen joskus myöhemmin. Laatikkoa katsellessani kuitenkin huomasin miten paljon mul on värikkäitä lakkoja, mitä en kuitenkaan kovinkaan usein käytä. Tästä sainkin idean sitten näihin kynsiin.
 
Lakkasin eka kynnet mustiksi Golden Rosen matte lakalla. Toi ei kyllä mun mielestä oo lähellekkään matta, mutta käytän sitä normaalina mustana. En kuitenkaan pettynyt siitä kovinkaan paljoa, sillä ostin sen joskus Seppälästä kokeilumielessä kun hintaakaan ei ollut kuin 2.95e. Mustan päälle sit vaan valitsin viisi värikästä lakkaa ja laittelin niistä muutaman pilkun dotting toolia käyttäen. Tuli ihan kivat, vaikkakin yksinkertaiset.
Oli vähän vaikee kuvata ja luonnossa näyttää mun mielest paljon kivemmalta.

Huomenna ois sitten suunnitelmissa junamatka Keskiselle. Saa nähdä mitä kaikkea tarttuu mukaan, onhan mulla neljä tuntia aikaa kierrellä kynsilakka-, meikki-, dvd- ja vaatehyllyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti